Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 800 g de potimarron, épépiné et coupé en morceaux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées, coupées en deux
- ½ c. à café de curry en poudre
- 600 g de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de gorgonzola
- huile de noisette (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1518 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Velouté de butternut, bacon et comté
35 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 Min