Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de figues
1h 30 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Gelée de coing
1h
Compote de prune à la cannelle
25 Min