![Coulis de tomates Coulis de tomates](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b3aea4f-44d8-4e68-8f78-d90d690d3a5e/Derivates/a9719df2-7efe-493f-ac12-ab86a65bee2d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Confiture de fraises
6h
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Chutney de figues
4 Std.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 godz.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture d'abricots
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h