Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère
- 1000 g de blettes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 40 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 14.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de blettes au four
1óra 5p
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1óra 5p
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Tourte aux blettes
13hod.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Farci charentais
2h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Epinards à la crème
25 min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min