Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 600 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de lait
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée potiron-orange
30min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée carotte-coco
40min
Purée aux trois racines
45min
Purée de carottes
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min