Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 400 g d'eau
- 750 g de carottes, coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
- 1 c. à café rase de graines de carvi
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de coco
- 1 brin de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45min
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Purée potiron-orange
30min
Purée carotte-pomme de terre
25min