Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1922 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 41.3 g
Alternatieve recepten
Purée de butternut et roulé de veau
50 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée panais potiron
45 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Purée carotte-coco
40 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de pommes de terre-betterave
45 min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min