Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de courge butternut
- 500 g d'eau
- 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
- de graines de sésame
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée de carottes
30 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée butternut-noisettes
50 menit
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15min
Purée panais potiron
45 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min