Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cannelés (la veille)
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de farine de blé
- 110 g de chorizo doux, coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 179.9 kJ / 43.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13 Std.
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Tartinade de chorizo
5 min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Gougères au comté
45min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min