Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cannelés (la veille)
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de farine de blé
- 110 g de chorizo doux, coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 179.9 kJ / 43.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Cannelés au jambon
13h
Gougères au comté
45min
Tartinade de chorizo
5 min