Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
- 1 œuf
La garniture
- 100 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 40 g de rhum
- 500 g de mirabelles, coupées en deux et dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1694.2 kJ / 404.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Tarte à la rhubarbe
1h
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 min
Cobbler à la cerise
40 min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte aux myrtilles
2h 30 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Tarte aux mirabelles
50 min
Clafoutis aux abricots
55 min