Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1718 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Fougasse
2 Std.
Gougères
40 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 25min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min