Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel, et un peu pour dorer les coquilles
- 14 noix de saint-jacques, avec corail, coupées en gros morceaux
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 180 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g de farine de blé
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Nage de crustacés au champagne
1 godz. 5 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Cassolettes de saint-jacques
30min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cassolette de poissons
1 Std.
Marmites de la mer
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min