Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches, en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru, en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Minicakes chorizo-feta
35 min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min
Cake aux 3 fromages
50 Min
Cake caprese aux tomates confites
1hod. 30min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1hod.
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1hod.
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min