Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches, en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru, en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1 Std.
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min