Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 6 endives, coupées en deux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de gorgonzola
- 6 tranches de jambon blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1361 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1hod.
Endives au jambon
1h 15min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 Std. 15 Min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1hod.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1 Std. 10 Min
Asperges et sabayon à l'estragon
1hod.