Allergen-friendly Mushroom Risotto
TM6 TM5

Allergen-friendly Mushroom Risotto

3.9 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Stock

  • 230 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1200 g water, hot
  • ½ Tbsp black peppercorns
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme
    of ½ tsp dried thyme

Risotto

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 50 g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    of 250 g fresh porcini mushrooms
  • 350 g risotto rice
  • 2 Tbsp nutritional yeast (optioneel)
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2139 kJ / 511 kcal
Eiwitten
15.9 g
Koolhydraten
70.7 g
Vetten
20.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten