Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g rice milk (see Tips)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy free spread
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4009 kJ / 954 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 79.26 g
- Vetten
- 65.5 g
- Verzadigd vet
- 28.9 g
- Vezels
- 4.72 g
- Natrium
- 1721.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan butter
8h 5 min
Plant-based béchamel sauce
10min
Cashew pouring cream
35 Min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2u. 5min
Vegan mozzarella
3h 40min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Plant-based parmesan
5 Min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan custard
15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min