Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley leaves
- 150 g stale white bread, torn in pieces
- 250 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 100 g salted butter, diced
- 600 g pollock fillets, skinless, boneless
- 200 g double cream
- 200 g plain flour
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs, beaten
- sunflower oil, for frying, plus extra for greasing hands
- 40 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Buckwheat with Broccoli
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Stuffed vegetables
1h 5min
Crab Briks
35 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.