Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce chasseur
35 dk
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce soubise
30 dk
Sauce gribiche
15 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 dk
Sauce périgourdine
35 dk
Sauce aux câpres
30 dk
Sauce au cidre
20 dk
Œufs de caille en meurette
55min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Rognons de veau sauce madère
20 dk