Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne au foie gras
48h
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce soubise
30 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Sauce chasseur
35 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce gribiche
15min