Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Verrines estivales
12h
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1u. 15min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h