![Mousse à l'avocat Mousse à l'avocat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/229065.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrines printanières
25min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Guacamole à la fraise
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min