Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip d'asperges blanches
15 Min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Crème ibérique
5min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Tarte au citron destructurée
20 Min