Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Verrine saumon-endive
10 Min
Iles flottantes
1h
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Iles flottantes
1h