Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Iles flottantes
1h
Foie gras de canard
72 Std.
Verrines à l'italienne
3h 25min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Iles flottantes
1h
Sorbet Cuba libre
4 Std. 50 Min