Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquettes de châtaigne au lard fumé
6 Std. 5 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Opéra de foie gras
24h
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 godz. 15 min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 godz. 45 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2 Std. 45 Min
Verrines à l'italienne
3h 25min