Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de biscuits roses de Reims
- 250 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises, coupées en deux (en réserver 8 entières pour la finition)
- 200 g de mascarpone
- 100 g de yaourt au lait de brebis (yaourt grec)
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1224 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1h 10min
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
1h 20 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 godz. 35 min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu aux fraises
4h 30 min