Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 125 g d'amandes émondées
- 125 g de farine de blé
- 125 g de sucre roux
- 125 g de beurre
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La garniture
- 1 c. à soupe de semoule de blé dur, fine
- 600 g d'abricots au sirop, en conserve, égouttés (1 grande boîte env.), coupés en oreillons
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2229.3 kJ / 532.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux abricots et aux amandes
1 godz. 35 min
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45 Min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte abricot-framboise
1h 15 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 min
Tarte poire-chocolat
55min
Tarte aux mirabelles
50 min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 min
Minitartes fines nectarine-pistache
1 godz. 25 min
Amandine aux abricots
1h 30min