Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
La garniture
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 40 g de farine de blé
- 2 c. à soupe de rhum
- 8 figues fraîches (belle taille), émincées en tranches épaisses (1,5 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Moelleux renversé aux pêches
1 Std. 5 Min
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Flaugnarde aux poires
50min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis figues-amandes
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte poire-chocolat
55min
Far aux abricots
1 Std. 15 Min
Tarte normande
1 godz. 25 min
Amandine aux abricots
1h 30min