Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2799 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Crab linguine
30min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Potato cakes
45 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Mussels in coconut milk
25min
Savoury crêpes
45 Min
Smoked salmon slice
2ωρ. 40 λεπτ.
White fish and lemon risotto
30min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Mushroom and bacon pasta
30min