Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2799 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Mashed potatoes
40min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Apple, leek and sage sauce
15min
Bolognaise sauce for two
20min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Pasta primavera
1h
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min