Apparaten en Accessoires
Ras el Hanout
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
1 Schraubglas
Ingrediënten
-
1 EL Koriander, gemahlenKoriandersamen1 ½ EL
-
schwarze Pfefferkörner1 ½ EL
-
Zimt, gemahlen1 ½ EL
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 EL
-
Ingwer, gemahlen1 EL
-
Cayennepfeffer, gemahlen1 EL
-
½ EL Piment, gemahlenPimentkörner1 EL
-
Muskat, gemahlen½ EL
-
Anissamen, ganz½ EL
-
Gewürznelken½ EL
-
½ EL Kardamom, gemahlenKardamomkapseln½ EL
-
Kurkuma, gemahlen½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
9 g
Calorieën
1233 kJ /
294 kcal
Vetten
11 g
Vezels
14 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Jerusalem-Gewürzmischung
5min
Gelbe Currypaste
20min
Ingwersalzpaste
30min
Tikka-Paste
1u.
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Harissa-Gewürz
5min
Ras el Hanout-Gewürz
5min
Harissa
20min
Rote Currypaste
10min
Dal Makhani
1u. 15min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9u.