Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Reis
- 120 g Salz, unjodiert
- 2220 g Wasser
- 500 g Chinakohl (siehe Tipp)
- 50 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 5 TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 - 4 TL Chiliflocken, getrocknet
-
1
EL Fischsauce (siehe Variation)
of 1 EL Sojasauce - 2 EL Sesamsamen
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1963 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 23 g
Alternatieve recepten
Ingwersalzpaste
30 Min
Umami-Gewürzpaste
15 dk
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Vietnamesische Beef Pho
1hod. 45min
Grünes China-Gemüse
30 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1sa
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Tikka-Paste
1sa
Asia Vinaigrette
5min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Asiatisches Schmorfleisch
2sa 30 dk