Compatibele versies
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 asperges vertes, détaillées en trois (pointes, corps et talons) (conserver les épluchures)
- 1 bouquet de persil frais, équeuté (garder les tiges)
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 200 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques
Le sabayon aux herbes
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires, détaillées en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 62.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Asperges sauce mousseline
1h
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1sa 15 dk
Tartare de bar
10 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.