![Cous cous marino (vegan) Cous cous marino (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4EE06BE-4B0C-4327-AC3D-83F24993671C/Derivates/CB3BA29A-861C-4D86-9F51-B6E713B7D77B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 1 cucchiaino di alghe wakame essiccate a pezzi piccoli
- 50 g di pomodorini secchi sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di ceci in scatola, ben scolati
- 190 g di acqua
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 150 g di cous-cous a grana media
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di miglio e tonno
55 min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 godz. 30 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Spiedini di seitan e verdure
50 min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 min
Quinoa alla caprese
30 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Bulgur alle verdure e menta
35 min
Cous cous dell'orto
30 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min