Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di curry in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaio di paprika dolce
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe di Cayenna macinato, a piacere
- 30 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipolla a metà
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di yogurt naturale
- 200 g di latte di cocco
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 600 g di filetti di petto di pollo a pezzi (3 cm)
- 300 g di lenticchie verdi secche, ammollate per 8 ore (o per tutta la notte), scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1hod. 40min
Pollo Yassa
1h
Riso cantonese allo zenzero
35 min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Riso Kashmiri
30 min
Maiale allo zenzero
25 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Zuppa di pollo e funghi
55min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min