Apparaten en Accessoires
Sun-dried tomato and pepita bread
Voorbereiding 10min
Totaal 2u.
12 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
258.9 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1058.4 kJ /
252 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
34.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten free Mediterranean bread
1u. 35min
Chia coconut bread
2u. 40min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Five seed bread
1u. 50min
Almond quinoa pastry
50min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free pizza base
35min
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Home-style soda bread with spring onion
1u.
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min