![Sun-dried tomato and pepita bread Sun-dried tomato and pepita bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2CDCC02D-673C-4291-A98D-FA730ED6A5EA/Derivates/FCE4FC09-CB7F-4BA8-9776-BF1A8B978E43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sun-dried tomatoes
- 140 g buckwheat groats
- 200 g brown rice
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds
- 40 g pepitas
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 400 g water
- 1 tbsp coconut sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 2 tsp tomato paste
- water, for sprinkling
- poppy seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1058.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 258.9 mg
Alternatieve recepten
Buckwheat and almond slider buns
1h 15 min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free plain flour
5 min
Raw apple pie
3h 25min
Gluten free self-raising flour
10 min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free flour mix
10 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min