Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 40 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 20 g kminku
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 800 g wody
- 20 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, drobno pokrojonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 489.1 kJ / 116.9 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 303.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoflanka
55 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 min
Zupa krem z ziemniaków
40 min
Zupa z chleba
20 min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Zupa caldo verde
45min
Wodzionka
25 Min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa selerowa aksamitna
25 Min