Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g czerwonego wina (np. Beaujolais, Dolcetto)
- 100 g cukru
- 1 łyżeczka miodu
- 2 laski cynamonu (ok. 5 g)
- 3 goździki
- 800 g gruszek, obranych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bailey's panna cotta
1h 30min
Dżem z suszonych fig i moreli
40min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5h
Bombardino
15min
Orientalny chutney z moreli
1h 30min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1h 20 min
Zimowy poncz
20min
Dżem o smaku Piña colada
30min
Gazpacho z malinami
1h 15min
Wytrawny sos zabaglione z czosnkiem niedźwiedzim
10min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40min
Jabłka z cydrowym sosem zabajone
40min