Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 60 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 150 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
- 300 g mleka
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g śmietany, 18% tłuszczu
-
2 - 3
szczypty pieprzu cayenne, mielonego
of 2 - 3 szczypty chili, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1270.9 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 641.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Zupa piwna z cheddarem i brie oraz orzechową kruszonką cynamonową
1sa
Słodki pudding toffi
1sa
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
30 Min
Gnocchi alla romana
2h
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5min
Zapiekanka serowa z ciastem filo
55 Min
Fondue serowe z bagietką
25 Min
Suflet z boczku i jajek
40 dk
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1sa
Bułeczki z sera gruyère
45 Min
Podhalańskie moskole
1sa