Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 30 g mąki kukurydzianej
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
- 800 g wody
- 100 g śmietany, 18% tłuszczu
- ½ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 jajko
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 721.2 kJ / 172.4 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 724.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25 Min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa krem z pieczonego bakłażana i czosnku
1 godz. 40 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa serowo-kalafiorowa
30 min