Compatibele versies
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crepes
- 500 g leite
- 200 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos
- Manteiga q.b. p/ untar
Recheio
- 80 g queijo da Ilha
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em quartos ou em lâminas
- 200 g espinafres descongelados bem espremidos
- 5 g amido de milho
- 340 g requeijão esfarelado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min
Empada vegetariana
1h 25 min
Folhado de seitan
45 min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Crocante mediterrânico
50 min
Empanada caprese com molho de manjericão
1h 30 min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 min
Técnica Ravioli
30 min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1h 30 min
Waffles de batata-doce e tomilho com molho de tomate
40 min
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min