Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 240 g água
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de mel
- 80 g azeite
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 50 g pistácios
- 5 g folhas de manjericão
- 1 tira de casca de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g azeite
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 abacates cortados em cubos (500 g aprox.)
- 250 g tomate-cereja cortado em quartos
- 150 g rúcula
- 100 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Empanada caprese com molho de manjericão
1 Std. 30 Min
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30 min
Almôndegas de frango com molho de caril e arroz de agrião
40 min
Coroa de pães
9h 30min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 min
Piccalilli
12hod.
Almôndegas de frango asiáticas
40 min
Folhado de salmão
40 min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 min
Crepes de camarão
1 godz. 10 min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45 min
Húmus de manjericão
20 min