Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 240 g água
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de mel
- 80 g azeite
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 50 g pistácios
- 5 g folhas de manjericão
- 1 tira de casca de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g azeite
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 abacates cortados em cubos (500 g aprox.)
- 250 g tomate-cereja cortado em quartos
- 150 g rúcula
- 100 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Molho de tomate e manjericão
25 min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50 Min
Crepes com recheio de espargos
50 Min
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Geen beoordelingen
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Focaccia recheada
1小时 25 分钟
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 Std. 30 Min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Lombo de salmão em pão preto
2 godz.
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 Std.
Crepes de camarão
1 godz. 10 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 godz. 10 min