
Apparaten en accessoires
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Voorbereiding. 25min
Totaal 24u. 40min
8 portions
Ingrediënten
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optioneel) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optioneel) to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
742.8 kcal /
3119.8 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
53.5 g
Koolhydraten
57.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
27.7 g
Natrium
514.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland