Apparaten en accessoires
葱爆羊肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 切段2 支
-
京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
1425.7 kJ /
340.7 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China