Apparaten en accessoires
清炖羊肉汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
4 人份
Ingrediënten
-
羊排 约3-4厘米段400 克
-
白酒10 克
-
水 焯水用600 克
-
姜2 片
-
八角1 颗
-
水1000 克
-
大葱 切段50 克
-
白萝卜 去皮切块200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
576.3 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
683.5 kJ /
163.5 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖心汤品
15 recepten
China
China