葱爆羊肉(高温版)

葱爆羊肉(高温版)

4.2 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 羊肉 切0.3厘米片
    300 克
  • 大葱 切斜段,约3-4厘米长
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 麻油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 478.3 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1167.3 kJ / 279 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...