Apparaten en accessoires
芹菜炒牛肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜1 片
-
油25 克
-
牛里脊 切1×1×10厘米条70 克
-
料酒5 克
-
生抽10 克
-
糖1 小撮
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
芹菜 去除叶子,切段350 克
-
新鲜红辣椒 选用小米椒,切片2 根
-
新鲜青辣椒 选用二荆条辣椒,切片2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8 g
Calorieën
683.3 kJ /
163.3 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
爱吃家常菜
8 recepten
China
China