Apparaten en accessoires
牛肉丝炒土豆条
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
牛里脊 切丝140 克
-
土豆 切1×5厘米土豆条300 克
-
料酒10 克
-
老抽5 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
690.5 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
1231 kJ /
294.5 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常牛肉料理
8 recepten
China
China