Apparaten en accessoires
鲍鱼鸡煲
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
3 人份
Ingrediënten
-
小鲍鱼 去除内脏和外壳,清洗干净8 个
-
油15 克
-
姜3 片
-
葱 切段3 根
-
干辣椒1 根
-
鸡 选用红烧类的土鸡或肉鸡,切块500 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
蚝油20 克
-
糖 (约½茶匙)2 - 3 克
-
米酒50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
912.9 mg
Eiwitten
32 g
Calorieën
1263.7 kJ /
30.3 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
15.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中秋家常料理
10 recepten
China
China