Apparaten en accessoires
清蒸鱼佐综合蔬菜
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
特级初榨橄榄油80 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
柠檬 有机优选,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 粒
-
4 片 白鱼片, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
-
淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块200 克
-
平叶欧芹 只取叶片6 小支
-
水500 克
-
马铃薯 去皮,切片(3公分)400 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
30 g
Calorieën
1693 kJ /
404 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品幸福厨房家常料理
158 recepten
Internationaal
Internationaal