Apparaten en accessoires
葱姜花蛤
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干500 克
-
料酒40 克
-
生抽5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
457.8 mg
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
727.5 kJ /
174 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
4.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快手海鲜料理
10 recepten
China
China