葱姜花蛤

葱姜花蛤

4.0 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干
    500 克
  • 料酒
    40 克
  • 生抽
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 457.8 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 727.5 kJ / 174 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 4.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...