Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 10.31 g
- Koolhydraten
- 13.65 g
- Vetten
- 21.43 g
- Vezels
- 3.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de repollo y calabaza
15min
Acelgas con bechamel
50min
Acelgas con tomate
30min
Habas tiernas rehogadas
30min
Repollo salteado
25min
Acelgas con patatas
45min
Acelgas y ajetes con huevos
40 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Espinacas con patatas
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Papillote de pencas de acelga
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min