Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 10.31 g
- Koolhydraten
- 13.65 g
- Vetten
- 21.43 g
- Vezels
- 3.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Acelgas con tomate
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Papillote de pencas de acelga
30min
Repollo salteado
25 min
Espinacas con patatas
30min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Acelgas con patatas
45min
Habas tiernas rehogadas
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Acelgas con bechamel
50min