Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (optioneel)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 20.9 g
Alternatieve recepten
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Bouchée à la reine
55 λεπτ.
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Cannellonis
1 Std. 20 Min
Flatbread au beurre aux herbes
35 min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Pain de viande accompagné de champignons
1 godz. 30 min
Toasts à l'ail
15 min