Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (optioneel)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 20.9 g
Alternatieve recepten
Sauce au poivre vert
20 min
Farfalle aux quatre fromages
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce choron
20 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Salade de pâtes au poulet
Nessuna valutazione
Casserole duchesse aux légumes
Nessuna valutazione
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 Min
Bouchée à la reine
55 min