Vol-au-vent aux champignons

Vol-au-vent aux champignons

4.4 125 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
8 portions

Ingrediënten

La sauce béchamel
  • de farine de blé
    60 g
  • de beurre demi-sel
    40 g
  • de lait demi-écrémé
    500 g
  • de noix de muscade en poudre (optioneel)
    1 c. à café rase
  • vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
    8
La farce
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de vin blanc sec
    30 g
  • de champignons de Paris frais brossés et émincés
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café

Voeding per 1 portion

Calorieën 311.4 kcal / 1299.4 kJ
Eiwitten 6.1 g
Vetten 20.9 g
Koolhydraten 23.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...