Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g beringela cortada às rodelas grossas
- 5 c. chá de sal
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. sopa de sementes de coentros
- 1 c. chá de sementes de cominhos
- 1 c. chá de sementes de funcho
- 1 c. sopa de sementes de mostarda
- 50 g vinagre
- 80 g cebola
- 4 dentes de alho
- 15 g gengibre fresco
- 100 g ghee
- 3 malaguetas vermelhas
- 2 paus de canela
- 50 g sumo de lima
- 25 g açúcar amarelo
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1168.4 kJ / 279.3 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 2337.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cachupa
24h
Pastel de vento
3u.
Salada de batata com pesto
45 Min
Camarões à guineense
25 Min
Beringela com feta e malagueta
6 Std. 35 Min
Polenta de abóbora
45 Min
Abóbora de Natal recheada
3u.
Pão de batata
12h
Enrolados de espargos com ovo
1u. 30min
Suspiros vegan
2h
Risoto de vinho de Carcavelos
1 Std.
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 Min