Bolo cru de cenoura

Bolo cru de cenoura

3.9 8 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 doses

Ingrediënten

P/ demolhar
  • caju
    250 g
  • Água q.b. p/ demolhar
Bolo de cenoura
  • noz
    70 g
  • caju
    150 g
  • coco ralado
    50 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • gengibre em pó
    ½ c. chá de
  • noz-moscada moída
    ¼ c. chá de
  • laranja só a raspa
    1
  • flocos de aveia
    60 g
  • cenoura cortada em rodelas (2-3 cm aprox.)
    500 g
  • tâmaras medjool s/ caroço
    100 g
  • óleo de coco extra virgem mais q.b. p/ untar
    40 g
  • sultanas
    80 g
  • sumo de laranja (1 unid. aprox.)
    60 g
Cobertura de limão e caju
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    40 g
  • creme de coco
    130 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
  • mel
    1 c. sopa de
  • Canela em pó q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 48.1 mg
Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1658.8 kJ / 396.5 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...