Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g chocolate p/ culinária (ver dica)
- 70 g mistura de frutos secos (avelãs, nozes, amêndoas, etc.)
- 350 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g açúcar mascavado
- 40 g flocos de aveia
- 1 ovo
- 200 g leite condensado
- 70 g manteiga de amendoim
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de chocolate e creme de avelã
40 Min
Brownies com manteiga de amendoim
35 Min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 dk
Gelado de mel e amêndoa
8h
Gelado de cheesecake
13h
Cheesecake de tomate
8h
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50 min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1 Std.
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1 godz. 20 min
Tarte gelada de leite condensado
12h
Tarte de leite e chocolate
4h
Salame XL de chocolate branco e preto
45 Min