Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Manteiga q.b. p/ untar
of margarina vegetal q.b. p/ untar - Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- 350 g espelta em grão
- 150 g trigo sarraceno
- 350 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de mel
- 2 c. chá de sal
- 40 g vinagre
- 90 g sementes de girassol
-
90
g sementes de linhaça
of 90 g sementes de abóbora - 50 g sementes de sésamo
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de iogurte
50 min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão de forma integral
2h
Pão da terra
1h 35min
Mix para pão integral e pão
24u.
Pão norueguês
55 Min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15u. 45min